Onderwijs 10&Meer

Leerlingen bij 10&Meer worden aangemoedigd om met een open, nieuwsgierige blik naar zichzelf en de wereld te kijken. Samen met klasgenoten, leerkracht/coaches, vakdocenten en ouders werkt iedere leerling op eigen tempo aan het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle overstap naar het voortgezet onderwijs te kunnen maken.

Op onze school zitten leerlingen vanaf groep 7 van de basisschool tot en met de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Meer specifiek gaat het om tieners die bijvoorbeeld:

  • extra uitdaging nodig hebben,
  • een disharmonisch profiel hebben,
  • door allerlei omstandigheden (privé of op school) niet tot leren kunnen komen,
  • na groep 8 meer tijd nodig hebben om zich voor te bereiden op het reguliere voortgezet onderwijs, bijvoorbeeld door kennishiaten of uitdagingen op sociaal-emotioneel gebied.

Kortom: leerlingen die in de huidige setting niet - of niet voldoende - tot bloei komen.
Onze kleinschalige school heeft een duidelijke structuur. We bieden leerlingen voorspelbaarheid, duidelijkheid en een veilig schoolklimaat. Er is aandacht voor persoonsvorming, sociale competenties en talentontwikkeling.

10enmeer.nl

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.