Talentklassen mavo


Toppers van 1M,

Net als afgelopen jaren, heb je ook dit jaar de mogelijkheid om twee lesuren in de week in te vullen met wat jou leuk lijkt! Wil jij iets met computers, iets creatiefs, iets sportiefs of aan de slag met taal? Aan jou de keuze!

Elke periode heb je de mogelijkheid om een module te kiezen die jou het meeste aanspreekt. De verschillende modules staan links op de site genoemd. Ook staat er bij elke module uitleg.
Tijdens elke module ga je aan de slag met een reflectieformulier. Dit reflectieformulier wordt aan je rapport toegevoegd, zodat je ook aan je ouders je ontwikkeling kunt laten zien.

Hoe werkt het? Inschrijven gaat via Magister op je computer - niet met je telefoon. Zorg dat je op tijd ingeschreven staat, want vol is vol. Wij laten je ruim van te voren weten wanneer de inschrijving start. Als je niet ingeschreven staat, dan delen wij je in. Op de site verschijnen de lokalen waar de verschillende modules plaats vinden. Je zorgt dat je aanwezig bent in het lokaal waar jouw module gegeven wordt.

 

Veel succes.