LO-lessen kleding en schoenen

Leslocaties

Er zijn verschillende LO-locaties. Op welke locatie je les hebt, hangt af van het seizoen:

Periode Leslocatie Datum
Buitenperiode 1 FC VVC 11 sept t/m 20 okt 2023
Binnenperiode 2 & 3Gymzalen:
Beurtschipper
Noorderdreef
Estafette
30 okt 2023 t/m 31 mrt 2024Buitenperiode 4 FC VVC 8 apr t/m 28 juni 2024

 

Als er wijzigingen zijn in de locaties, laten de LO-docenten dit weten via Magister of Teams.

Kledingvoorschriften

Bij het vak LO is het belangrijk om geschikte sportkleding te dragen. Om hygiënische redenen kun je tijdens LO niet de kleding dragen die je op school al aan had. Dat betekent dat je je in ieder geval omkleedt voor en na de les.

Onder sportkleding verstaan we:

  • Een sportshirt met mouwen, dat over je broek valt;
  • Een sportbroek, mag kort of lang zijn;
  • Binnenschoenen en kunstgrasschoenen;
  • Voor buitensportlessen is een sweater of iets vergelijkbaars aan te raden.

Heb je lang haar, zorg er dan voor dat je haar vastzit met een elastiek.

Als je slechts één paar schoenen hebt voor zowel de binnen- als buitenlessen, vragen we je vriendelijk om deze schoon te maken vóór elke binnensportles.

Veiligheid

Tijdens de lessen LO is het niet toegestaan sieraden (kettingen, armbandjes, ringen en oorbellen) te dragen. Zorg ervoor dat je deze hebt uit- en afgedaan voordat de les begint. Kauwgom kauwen tijdens de les niet toegestaan.

Waardevolle spullen

De LO-afdeling raadt aan om je kostbare bezittingen veilig thuis te bewaren of in je kluisje op school. Dit doen we om ervoor te zorgen dat we diefstal, “kwijtraken” of “vergeten” tot een minimum beperken.
Tijdens de Lichamelijke Opvoeding lessen heb je meestal geen telefoon, iPad of laptop nodig, tenzij je docent specifiek vraagt om ze mee te nemen. Het is handig om deze apparaten in je kluis of tas te laten wanneer je geen duidelijke instructies hebt om ze te gebruiken.
Houd er rekening mee dat onze LO-docenten geen verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het bewaren van kostbare spullen. Je hebt toegang tot een kluisje waar je je spullen veilig kunt opbergen. Nog beter is het om waardevolle spullen gewoon thuis te laten.

Inzet

Tijdens de LO-lessen is het belangrijk om actief deel te nemen. Zorg ervoor dat je spullen in orde zijn, doe enthousiast mee met de les, en laten we samen een positieve sfeer creëren tijdens onze activiteiten. We moedigen je aan om jezelf uit te dagen en om anderen te ondersteunen wanneer dat nodig is.

Samen maken we er een geweldige tijd van!

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.