vmbo: samen aan de slag met jouw talent

 

Ben jij benieuwd waar je goed in bent? Dat gaan wij samen met jou ontdekken. Onze docenten hebben alle aandacht voor jou, kennen je goed en zorgen voor een veilige, fijne omgeving. Je gaat lekker aan de slag in onze lichte en ruime lokalen en werkt aan jouw eigen leerroute. Of je nu zorg, economie of techniek interessant vindt; hier maak je samen meer van je toekomst. Met onwijs veel ervaring én een diploma ben jij na 4 jaar klaar voor de volgende stap.

Doe je mee? Je bent welkom.

Persoonlijke aandacht

Op het vmbo is de sfeer fijn. Er is veel aandacht voor jou. We werken in kleine klassen, docenten kennen je bij naam en hebben de tijd om jou te helpen.
Je krijgt de tijd om te wennen, er zijn aan het begin van de brugklas extra mentorlessen waarin je leert hoe het werkt op de middelbare school, hoe je moet leren en wat de afspraken zijn. Zo zorgen we ervoor dat jij je snel thuis voelt en je goed kan ontwikkelen.

Een fijne plek

We zijn trots op ons gebouw! Het is er licht en ruim, we hebben alle ruimte voor de praktijkvakken en er zijn leerpleinen. Op het leerplein kun je zelfstandig en met behulp van jouw eigen leerroute aan opdrachten werken. In de praktijklokalen ga je lekker met je handen aan de slag.

Jouw leerroute

Op de leerpleinen kan jij zelfstandig aan de slag met jouw individuele leerroute. Deze maak je samen met jouw docent en hierin zitten alle verplichte opdrachten, maar ook allerlei leuke, verdiepende en creatieve verwerkingsopdrachten. Om dat te kunnen doen, werken we met boeken en laptops. Zo kan iedereen met zijn of haar eigen leerroute aan de slag.

Sterk in techniek

Ons vmbo is sterk in de bekende, harde technieken én is sterk in de schone technieken. We combineren ze ook steeds meer. Wist je dat er bijvoorbeeld in de zorg steeds vaker gebruik wordt gemaakt van digitale technieken? Robots kunnen meer en meer werk van ons overnemen. Maar dan moeten die robots er wel zijn. Juist, misschien ga jij daar wel voor zorgen! Techniek ontwikkelt zich, het HVC ontwikkelt mee. Samen met allerlei bedrijven in onze regio.

Agenda vmbovmbo

13
MEI
-
28
MEI
VMBO
CE vmbo
13
MEI
-
31
MEI
ALLE ONDERWIJSVORMEN
3-vmbo basis/kader stage
07
JUN
-
07
JUN
ALLE ONDERWIJSVORMEN
1-vmbo b/k Dag van de Bouw (STO activiteit)
12
JUN
-
12
JUN
ALLE ONDERWIJSVORMEN
Uitslag CE 1e tijdvak
12
JUN
-
14
JUN
VMBO
3-vmbo bk Taaldorp

Nieuws vmbovmbo

Studiefinanciering mbo: hoe werkt het?
ALLE ONDERWIJSVORMEN
Woensdag 15 Mei 2024

Studiefinanciering mbo: hoe werkt het?

Paasviering leerlingen
VMBO
MAVO
HAVO/VWO
HVX
Dinsdag 26 Maart 2024

Paasviering leerlingen

Volg ons op Instagram @herbertvisserscollege
Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.