GSA

HVC Gender & Sexuality Alliance groep bestaat uit een aantal leerlingen. De leerlingen willen op een positieve manier seksuele diversiteit bespreekbaar maken op het HVC en hoe je daar zelf of in een vriendengroep mee om kunt gaan. Daarnaast willen zij leerlingen die onzeker zijn over hun seksualiteit de mogelijkheid geven om dat in vertrouwen met een van de leden van deze groep te bespreken. De GSA is er voor iedereen! Of je nu cisgender, transgender, non-binaire of intersekse persoon, hetero, gay, bi, pan, aseksueel of in dubio bent: iedereen is welkom. Zij zijn er zodat iedereen de vrijheid heeft om zichzelf te zijn zonder dat je je daarvoor hoeft te schamen. Je kunt hen bereiken via het e-mailadres: gsa@hvc.nl en eventueel aansluiten bij de maandelijkse bijeenkomst.

De Gender & Sexuality Alliance is een landelijk netwerk van scholieren die vinden dat iedereen de vrijheid heeft om op school te kunnen zijn wie ze zijn, zonder zich daarvoor te hoeven schamen of verantwoorden.

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.