Mentoren

Je mentor is degene bij wie jij altijd terecht kan met vragen. Ook voor ouders is de mentor het eerste aanspreekpunt. Soms blijkt dat er iets meer hulp of begeleiding nodig is, bij voorbeeld omdat je dyslexie of adhd hebt of om een andere reden extra ondersteuning kan gebruiken.

Op het HVC zoeken we altijd naar de beste manier om jou te ondersteunen. Ons ondersteuningsteam is daarvoor verantwoordelijk. Om te kijken wat de mogelijkheden zijn, gaan we graag met je in gesprek.

Huiswerk
Soms is het lastig om thuis je huiswerk te maken of weet je niet goed hoe je moet leren. Het is dan mogelijk om hier op school extra tijd en aandacht aan te besteden.

Op een aantal dagen in de week kan je je huiswerk maken in de huiskamer. Met wat lekkers te drinken en eten ga je daar aan de slag met je eigen werk. Er is altijd iemand bij met wie je even een praatje kan maken en die je kan helpen met opstarten.

Ook is er een studiebegeleidingsklas, dit helpt je om een planning te maken en te leren leren. Je krijgt hier dus geen bijles over 1 vak, maar leert juist hoe je kan leren voor de verschillende vakken en daarbij je tijd goed in kan delen. Handig toch?

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.