Absentie doorgeven

 

Absent ivm medische afspraak

Indien de leerling een medische afspraak heeft (orthodontist, arts, specialist) dan kan dit worden doorgegeven via het emailadres receptie@hvc.nl. Na melding kunnen wij steekproefsgewijs contact met u opnemen. In de mail graag het telefoonnummer invullen waar u op dat moment bereikbaar bent.

 

Bijzonder verlof

Wij zijn als school terughoudend met het geven van toestemming voor bijzonder schoolverlof. De leerplichtambtenaar ziet toe op nauwkeurige naleving van de voorschriften voor bijzonder verlof. Een verzoek tot bijzonder verlof kunt u indienen door het aanvraagformulier bijzonder verlof van onze site (onder formulieren) ingevuld aan uw kind mee te geven en bij de teamleider of leerjaarcoördinator te laten inleveren. Bij onrechtmatig schoolverzuim zijn wij verplicht aangifte te doen bij de leerplichtambtenaar.

Voor het aanvragen van verlof in verband met een LOB-activiteit staat een formulier op www.hvc.nl/downloads, onder formulieren (verlofaanvraag LOB-activiteit).

 

Ziekmelden


Lees op deze pagina hoe u uw kind kunt ziekmelden.

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.