Rooster in Zermelo

Vanaf dit schooljaar kunnen leerlingen hun rooster zien via de zportal van Zermelohttps://hvc.zportal.nl.

Leerlingen kunnen hierop inloggen via ‘single sign on’ met hun bekende HVC-account.

Het rooster wordt ook in Magister gepubliceerd, maar het rooster in Zermelo is leidend. Dit komt omdat er in Zermelo meer informatie over het rooster gemeld wordt dan in Magister (zoals mededelingen en aankondiging van afwezige docenten).

Voor ouders is er een aparte inlog die zij via school krijgen. 

Magister

Met Magister heb je altijd toegang tot je agenda, huiswerk, cijfers, studiewijzers en digitaal lesmateriaal. Ook kunnen ouders inschrijven voor de oudercontactdag via Magister.

Hulp bij het inloggen voor leerlingen
Gebruikersnaam: voornaam.achternaam@hvc.nl
Wachtwoord: het wachtwoord dat je ook gebruikt voor de schoolcomputers en webmail.
Weet je je wachtwoord niet of is er een ander probleem? Bij de ICT in kantoortje B114 kun je je wachtwoord resetten.
Vergeet niet je schoolpas of ID mee te nemen.

Hulp bij het inloggen voor ouders
Ouders kunnen met hun persoonlijke inloggegevens inloggen in Magister.  Ouders van de brugklasleerlingen krijgen deze gegevens in de eerste week van het nieuwe schooljaar toegestuurd. Indien ouders hun wachtwoord en/of gebruikersnaam kwijt zijn, kunnen zij contact opnemen met de leerlingenadministratie: administratie@hvc.nl

Ouders en leerlingen hebben andere bevoegdheden in Magister. Het aanmelden voor de ouderavond kan bijvoorbeeld alleen maar als ouders met hun eigen inloggegevens inloggen.

Uitleg over Magister voor ouders klik hier

Bekijk in deze video de uitleg over Magister of dowload dit bestand


Ouder dan 18?

Geef je ouders inzage in Magister.

Een school is wettelijk verplicht om de ouder/voogd te informeren over de onderwijsvorderingen van de leerling tot aan de leeftijd van 18 jaar. Deze rapportageverplichting staat in de Wet op het Voortgezet Onderwijs. Vanaf de leeftijd van 18 jaar hoeven scholen niet meer aan je ouders te rapporteren en zal het HVC aan jouzelf rapporteren via Magister.

Echter is het voor je ouders prettig om nog steeds zelf ook te kunnen zien wat bijvoorbeeld je rooster is en welke cijfers je hebt gehaald. Ook komen de uitnodigingen voor de Oudercontactdag ook via Magister binnen. Hebben je ouders geen inzage in jouw gegevens, dan zien ze deze uitnodiging ook niet.

Jij kunt zelf in Magister instellen dat je ouder(s)/verzorger(s) inzage blijven houden, hoe je dat moet doen lees je hier.

Wifi op school

Voor leerlingen en medewerkers is er gratis WIFI beschikbaar. In onderstaande te downloaden documenten lees je hoe je dit installeert.

Instellen voor Windows

Instellen voor MacBook

Instellen voor mobiele telefoon

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.