Ouderraad

De Ouderraad bestaat op dit moment uit veertien ouders die de verschillende sectoren vertegenwoordigen. 

Het doel van de Ouderraad is de belangen te behartigen van de ouders en een betrokken en betrouwbare partner te zijn voor het HVC. Dit bereiken we door zes á zeven keer per schooljaar te vergaderen op het HVC. De rector, Alan Turner, is hierbij aanwezig. We houden de vinger aan de pols en denken mee met onderwerpen die bij ouders leven, zoals Magister en omgaan met dyslexie. Wij ondersteunen de verbindingen met het bedrijfsleven, organiseren de jaarlijkse thema-avond en worden geïnformeerd over (nieuwe) projecten. 

Leden Ouderraad:
Elly van Beelen, Freija Boot-Harkema, Rainer Capella, Monique Darras, Arno Gerrits, Gerard Houtman, David Hunting, Henry Jetten, Michel Lenes, Renate Oostdam, Eva Vledder en Bart de Wit (voorzitter).

Heeft u onderwerpen die u graag besproken zou hebben door de Ouderraad, dan kunt u dit melden ter attentie van de secretaris van de Ouderraad via ouderraad@hvc.nl. 

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.