Ziekmelding leerling

(en overige afwezigheid)
We vinden het belangrijk dat alle leerlingen (op tijd) bij alle lessen aanwezig zijn. Er zijn redenen denkbaar dat een leerling niet aanwezig kan zijn (bijvoorbeeld i.v.m. ziekte, medische afspraken buiten de deur die niet op een ander moment gepland konden worden of bijzondere omstandigheden waarvoor bijzonder verlof gegeven kan worden). In deze gevallen willen we altijd vooraf contact hebben gehad met de ouders over de reden van de afwezigheid.

Ziekmelden via de Magister app (heeft onze voorkeur)
Uitleg over ziekmelden via de app, klik hier

of (als dat niet lukt) via de telefoon  

havo en vwo 0252-661513
mavo en HVX 0252-661512
vmbo b/k 0252-661511

 

Je wordt ziek op school
Als je tijdens de dag ziek wordt, meld je je ziek bij je leerjaarcoördinator. Als die niet beschikbaar is, zoek je je teamleider of een leerjaarcoördinator van een ander leerjaar om je daar ziek te melden.

Hersteldmelden met briefje
Als de leerling weer in staat is om de lessen te volgen, verzoeken we de ouders om een briefje te schrijven dat hun kind weer op school aanwezig is.
De leerling levert dit briefje in bij de receptie/absentenadministratie voor het begin van het eerste lesuur op de dag dat de leerling weer op school komt.

Niet ziek, maar wel afwezig?
Hoe een leerling absent gemeld kan worden of hoe er bijzonder verlof kan worden aangevraagd, leest u in deze bijlage.

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.