4 basis/kader decanaat

Ook in dit schooljaar volg je het gekozen profiel en rond je wederom twee keuzevakken af. In totaal heb je dan vier keuzevakken gevolgd. Deze vakken kunnen een bijdrage leveren aan jouw oriëntatie op een vervolgstudie.

Daarnaast krijgt je de mogelijkheid om te proefstuderen en worden er meeloopdagen georganiseerd. Ook dit jaar kun je mbo-markten bezoeken en loop je stage. Je gaat in gesprek met je mentor en decaan over je toekomstplannen.

Het is dit jaar van groot belang dat jij optimaal gaat ervaren. Dit betekent echt dat je erop uit moet. Veel opendagen bezoeken, meelopen op een mbo-school en in gesprek komen met verschillende bekenden over hun beroep. Alleen dan kun je een weloverwogen keuze maken voor je vervolgstudie.

Natuurlijk is je decaan er ook om je op weg te brengen. Loop gerust binnen in haar kantoor. Daar vind je ook allerlei folders over de opleidingen.

VMBO KEUZEDELEN 2024-2025 leerjaar 4

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.