Campagne 'Bijna 18'

Scholieren in het voortgezet onderwijs hebben vanaf hun 18e recht op een tegemoetkoming scholieren of een tegemoetkoming deeltijders van DUO. Als zij daarna doorstuderen in het mbo of hoger onderwijs kunnen ze studiefinanciering krijgen. Een deel van de scholieren is nog niet bekend met DUO en weet vaak niet waar ze recht op hebben of hoe ze een tegemoetkoming of studiefinanciering kunnen aanvragen.


Campagne 'Bijna 18'

Met de campagne ‘Bijna 18’ brengen we de pagina duo.nl/bijna18 bij scholieren onder de aandacht. Via deze pagina klikken ze in 1 keer door naar alle belangrijke informatie over de tegemoetkomingen. Ook kunnen ze zich alvast inlezen over studiefinanciering voor een vervolgopleiding in het mbo of hoger onderwijs.

 

Wat kunt u doen?

In de samenwerkingsruimte Pleio hebben we op het tabblad ‘Bijna 18 vo’ verschillende campagnemiddelen voor u klaargezet. We willen u vragen om deze middelen in de periode van 27 november tot en met 31 januari 2024 via de communicatiekanalen van uw school bij uw scholieren en hun ouders onder de aandacht te brengen.

Hebt u nog geen account in Pleio? Maak dan eerst een account aan op duocampagnes.pleio.nl. Na aanmelding krijgt u een e-mail met het verzoek om uw registratie te voltooien.

Vragen?

Hebt u vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar campagnes@duo.nl.

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.