Glow Sports Jongerenevent (12 t/m 17 jaar)

Glow Sports Jongerenevent (12 t/m 17 jaar)

De sporthallen van het Sportcomplex Koning Willem-Alexander worden omgetoverd tot een wereld van duisternis, waar je kunt deelnemen aan sportactiviteiten met glow-in-the-dark materialen. Verwacht een middag vol glow-in-the-dark voetbal, een vleugje James Bond en tal van andere spannende verrassingen!

Naast de sportieve sensatie is er een chill room waar je kunt genieten van virtual reality brillen en andere leuke spellen. Om deze onvergetelijke activiteiten in stijl te beleven, beginnen we met het maken van je eigen glow-in-the-dark T-shirt. Ontwerp jouw unieke shirt en straal letterlijk en figuurlijk tijdens Glow Sports!

Mis deze bijzondere ervaring niet en breng je vrienden mee voor een middag vol sport, plezier en een bruisende sfeer. Zet 5 januari in je agenda en bereid je voor op een gloeiend hete middag bij Glow Sports!

Klik hier om je in te schrijven

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.