IRIS Onderwijsdag

Afgelopen donderdag, 30/11/2023, was er een studiedag voor de medewerkers van het HVC én alle andere IRIS scholen.

Maar wat doen docenten en andere medewerkersop deze studiedagen? Deze studiedag was de jaarlijkse IRIS Onderwijsdag waarbij alle docenten en ander personeel van de IRIS scholen bij elkaar komen om nieuwe dingen van elkaar te leren. Dit jaar was deze IRIS-dag op het HVC met het thema: ICT en onderwijs.

De dag begon met een Pubquiz, een yoga les, een debat of een fijne muziekles. Daarna hebben alle medewerkers zich bijgeschoold dmv verschillende workshops georganiseerd door de iCoaches van IRIS over bijv. ChatGPT, Artificial Intelligence, LessonUp, Werk slimmer - niet harder‚Äč en diverse kennis uitwisselingen. Ook leerden docenten foto’s maken met hun smartphones en konden ze hun jeugd herleven in de Arcade-hoek. Na de lunch hebben alle docenten nog een show gezien van Joep van Deudekom en Rob Urgert over keuzes maken en hoe jouw keuzes elke dag beïnvloed worden. 

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.