Overlijdensbericht Sandra Vervaart

Gisteren hebben we het bericht ontvangen dat Sandra Vervaart in de nacht van 30 op 31 januari rustig is overleden. De afgelopen weken verbleef zij in een hospice en is ze omringd geweest met deskundige en toegewijde zorg. Begin januari heeft zij HVX nog bezocht en afscheid genomen van onze leerlingen en collega’s, die haar zeer dierbaar waren.

Als moeder van drie kinderen en later in de rol van ondersteuner is Sandra lange tijd verbonden geweest met onze school en HVX in het bijzonder. Ze genoot van haar werk bij ons en het persoonlijke contact met leerlingen en collega’s. Hoewel ze al een tijd niet meer dagelijks aanwezig bij HVX was door haar ziekte, laat ze evengoed gevoelens van leegte en gemis achter bij ons allemaal.

In de Office-ruimte bij HVX is een gedenktafel ingericht waar in een gedenkboek een bericht of boodschap achter gelaten kan worden en waar men Sandra kangedenken. Na vrijdag blijft het boek tot en met dinsdagochtend bij HVX in T102.

Wij leven intens mee met haar man, kinderen en overige dierbaren en wensen hen heel veel sterkte en moed toe in deze moeilijke periode.

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.