Super8Dag

Super8Dag

Opnieuw staat er op het HVC een geweldige gebeurtenis voor de deur: de Super8Dag! Deze boeiende ochtend staat gepland op 12 januari 2024 en is speciaal bedoeld voor groep 8-leerlingen uit de regio. 
Basisscholen hebben de kans zich aan te melden met hun groep 8. De uitnodigingen zijn reeds verstuurd. Mocht het zo zijn dat de basisschool van uw kind niet deelneemt aan de Super8Dag, dan kunt u, na overleg met de docent, uw kind zelf aanmelden voor deze bijzondere ochtend. Stuurt u dan een e-mail naar administratie@hvc.nl, waarin u de volgende gegevens vermeldt:

  • Onderwerp: Aanmelding Super8Dag.
  • Voor- en achternaam van uw kind.
  • Basisschool (en groep) van uw kind.
  • Mogelijk schooladvies van uw kind:

    • vmbo/basis-kader
    • mavo/havo
    • havo/vwo

Wat staat uw kind te wachten tijdens deze ochtend?

Hij of zij zal een deel van een ‘normale’ schooldag beleven en volgt een lesrooster met 5 verschillende lessen van elk 25 minuten. Deze lessen vinden plaats in diverse lokalen, zodat we zo goed mogelijk een echte schooldag kunnen nabootsen. Tussendoor is er natuurlijk een korte pauze waarin we voor een gezonde versnapering zorgen.
Verwacht wordt dat u tussen 08:15 en 08:45 uur aankomt op het HVC, bij voorkeur met de fiets. De ochtend begint om 8.45 uur en eindigt om 11.30 uur. Tijdens deze periode kunt u in de school wachten, een boodschap doen in de buurt of uw kind na afloop ophalen. We willen benadrukken dat het niet de bedoeling is dat ouders de lessen bijwonen, dit doen we om de ervaring zo natuurgetrouw mogelijk te maken. 
Als u uw kind aanmeldt, wordt het extra leuk als er een vriendje of vriendinnetje meegaat. Uw kind wordt dan ingedeeld in een groepje met andere leerlingen, waardoor hij of zij zich 'niet alleen' voelt.

Na aanmelding houden wij u natuurlijk op de hoogte. Voor de kerstvakantie ontvangt u een bericht met alle details over de lessenochtend. We kijken ernaar uit om uw kind op het HVC te verwelkomen. Tot dan!

De heer M. Gunterman, de heer R. Lam en mevrouw B. Emans,
organisatoren Super8Dag HVC

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.