Activiteiten

Brugklaskamp

Om je klasgenoten goed te leren kennen, gaan we aan het begin van het schooljaar op brugklaskamp. Tijdens het kamp doen we verschillende kennismakingsspellen en staat samenwerken centraal. Ben jij klaar voor een potje levend stratego en gezellige avonden bij het kampvuur?

Kleurweken

2 keer per jaar staat het HVC in het teken van activiteiten, projecten en excursies.
Denk aan sportdagen, workshops en op excursie naar Leiden, Utrecht, Haarlem en Amsterdam.
Tijdens de kleurweken gaan we erop uit!

Techniekdag

Ieder jaar organiseren we een ‘Techniekdag’. Van half 9 tot 1 uur ga je op de techniekafdeling aan de slag met techniek. Je gaat naar huis met een zelfgemaakt object, met daarin alle facetten die binnen de techniekafdeling van het vmbo aan bod komen.
Dit is leuk, leerzaam én je ontdekt waar je goed in bent.

Op reis

In 4 mavo gaan we op Drie Landenreis.
Omdat je in leerjaar 4 je definitieve vakkenpakket kiest, kan het zijn dat je in een andere groep leerlingen terechtkomt dan in jaar 1 tot en met 3.
Tijdens deze werkweek leer je elkaar beter kennen, maak je kennis met cultuur en geschiedenis en doe je mee aan sportieve activiteiten. De werkweek is van maandag tot en met vrijdag.

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.