Cambridge Engels

Wil jij uitblinken in de Engelse taal of later studeren in het buitenland?
Dan is de Cambridge Course iets voor jou!

Engels is een belangrijke wereldtaal en hiermee bereid jij je extra goed voor op de maatschappij en je vervolgopleiding.

De lessen verschillen van de normale lessen Engels. In deze lessen wordt alleen Engels gesproken. Dat lijkt misschien spannend, maar je went er snel aan! Je oefent alle vaardigheden, zoals lezen en spreken. Dit doen we niet alleen uit een boek, maar ook met projecten vanuit de actualiteit.
In de lessen werk je met opdrachten en projecten om de taal en de verschillende culturen te leren kennen. Een mooie verrijking van de reguliere Engelse lessen.
Het hoogtepunt is de reis naar Engeland!

Cambridge diploma's
Kortom: alles is erop gericht dat jouw Engels net zo gewoon wordt als het Nederlands en je wordt opgeleid voor het behalen van een internationaal erkend diploma.
In 4 havo doe je examen voor het 'B2 First Certificate’ (FCE).
Op het vwo word je in vijf jaar opgeleid tot het niveau 'C1-advanced English' (CAE) of zelfs 'C2-proficiency English' (CPE)

Extra
In het vwo krijg je 2 uur meer Engels en ga je ook regelmatig in kleine groepjes in gesprek met iemand die oorspronkelijk uit een Engelstalig land komt. Hiervoor wordt jaarlijks een bijdrage gevraagd.

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.