Ons team

We zijn trots op ons team dat dagelijks bezig is onze leerlingen én HVX zelf verder te brengen! Maak hieronder kennis met alle leden van het team.

Annelien Jonkman
Bij HVX sinds 2016

Annelien had een carrière bij Endemol als redacteur en verslaggever, woonde enkele jaren in Berlijn en besloot toen de docent te worden die ze zelf altijd had willen zijn. Ze is één van de initiatiefnemers van HVX en heeft in een denktank met mensen van andere scholen al veel langer nagedacht hoe een klas als HVX eruit zou moeten zien. Daar blijft ze trouwens voortdurend mee bezig.

Anna Rebel
Bij HVX sinds 2016

Anna studeerde theologie en kwam er bij toeval achter dat ze het onderwijs veel leuker vond dan ze van tevoren had gedacht. Op het HVC, waar ze zelf ook leerling is geweest, zette ze nieuwe vakken op en is ze vanaf de eerste dag betrokken bij de ontwikkeling van HVX.

Lynn Wams
Bij HVX sinds 2018

Lynn Wams spreekt vijf talen en pionierde al jaren geleden op het HVC met de Cambridge Course. Speciaal voor HVX keerde ze terug op onze school en pioniert ze mee aan HVX vanaf de leerlingenstart in september 2018. Lynn verslindt boeken en bezoekt graag theater- en filmvoorstellingen met leerlingen.

Menno Heijna
Bij HVX sinds 2019

Menno is van oorsprong biochemicus en maakte enkele jaren geleden de switch naar het onderwijs. Leerlingen kunnen bij hem terecht voor alles wat met scheikunde te maken heeft, maar vooral voor nog veel meer andere dingen. 

Linda Sigmond
Bij HVX sinds 2019

Linda heeft een eerstregraads opleiding Nederlands en bedenkt steeds nieuwe invalshoeken waarmee onze leerlingen zich kunnen ontwikkelen (zoals recent het Artcadiaproject). Ze heeft eerder voor bekende tijdschriften gewerkt voordat ze de overstap maakte naar het onderwijs.

Maurice Teters
Bij HVX sinds 2019

Maurice heeft Spanje in zijn hart gesloten en laat onze leerlingen graag kennismaken met de Spaanse taal en cultuur. Nadat hij samen met zijn Spaanse vrouw een taalinstituut voor volwassenen is begonnen, is Maurice nu gepassioneerd betrokken bij HVX.

 

Evert-Jan Oppelaar
Bij HVX sinds 2016

Evert-Jan heeft na het behalen van zijn master Information Science een tijd lang in het bedrijfsleven gewerkt als consultant. Lesgeven en bezig zijn met het ontwikkelen van onderwijs vond hij leuker en koos daarom voor een fulltime baan in het onderwijs. Vanaf de eerste dag is hij betrokken bij de ontwikkeling van HVX.

Jorick Boll
Bij HVX sinds 2016

Jorick is aardrijkskundeleraar en sinds zijn bezoek aan diverse scholen (o.a. in Finland) in een stroomversnelling terecht gekomen van onderwijsvernieuwing. Leren vanuit de eigen nieuwsgierigheid en interesse zijn voor hem belangrijke onderdelen van goed onderwijs. 

Annemarie van Leeuwen
Bij HVX sinds 2019

Met afgeronde studies kunstgeschiedenis en economie en verschillende functies in het onderwijs en bedrijfsleven gaat Annemarie een nieuwe uitdaging niet uit de weg. Bij HVX neemt ze graag initiatief voor cultuur en economie, zoals Day for Change.

Juliane Baumgart
Bij HVX sinds 2019

Juliane, van oorsprong Duitse (maar daar is in het Nederlands niets van te merken), heeft ervaring met gepersonaliseerd onderwijs op haar vorige school. Bij HVX brengt ze onze leerlingen de nodige Duitse taalontwikkeling bij, maar is ze ook te vinden voor allerlei creatieve dingen. Met Juliane is altijd wat te doen!

Maarten Ombre
Bij HVX sinds 2019

Maarten heeft eerder gewerkt in Amsterdam, heeft een bevoegdheid voor geschiedenis en ICT en stapte vol overgave (en een druk gezin) in HVX. Maarten brengt zijn knowhow graag in bij de ontwikkeling van HVX, maar leert ook zelf graag bij.

Esther Buren
Bij HVX sinds 2019

Esther heeft eerder lang voor het HVC gewerkt en was daarvoor laborante van beroep. Met inmiddels een eerstegraads bevoegdheid voor biologie en ervaring in het montessori-onderwijs is ze nu bij HVX betrokken als coach en ontwikkelt ze gave biologie-quests voor onze leerlingen.

 

Niet op de foto:

Jordy Mol, Martin Esser en Johan Kooistra, onze docenten lichamelijke opvoeding

Sandra Vervaart, onze ouder-vrijwilliger die bij tal van activiteiten betrokken is en ons bijstaat bij de organisatie van HVX

Yvette Vonk, directiesecretaresse van het HVC, die regelmatig met ons meegaat op excursies en het jaarlijkse kamp.