Jij begint: hoe dan?

Ons motto is ‘jij begint’. Jij kiest wat je wilt ontdekken en leren, elke periode opnieuw. Wij maken projecten en ‘quests’ die uitdagend zijn om te doen en waar je zelf een begin mee kunt maken. Je kunt veel zelfstandig aan de slag en hoeft niet steeds eerst op uitleg te wachten. Natuurlijk helpen onze coaches je graag verder op weg. 

Jij bepaalt je eigen rooster

Hoe jouw schooldag eruitziet? Dat bepaal jij zelf. De dag begint altijd om 9.00 uur met een incheck in je coachgroep. Wiskunde en een gymles plannen wij voor je in. Verder kies jij naar welke lessen je gaat. Dat hangt natuurlijk af van wat je allemaal hebt uitgekozen om te leren. Je kiest ongeveer 4 lessen per schooldag en dat doe je iedere week opnieuw. Bij HVX ben je meestal tot 15.00 uur op school.

Jouw persoonlijke coach

Topsporters hebben allemaal een coach. En dat is niet voor niets. Alleen dan haal je het beste uit jezelf. Ook bij HVX heb je een eigen coach die je iedere week spreekt. We dagen je uit om een planner te maken. Hierin plan je alles wat je wilt doen en leren. Je bent actief bezig met ‘wat ga ik doen’, ‘wat ben ik aan het doen’ en ‘wat heb ik gedaan’. Samen met je coach bekijk je jouw planning en hoe je het hebt aangepakt. De coach stelt vragen en samen maak je afspraken over waar je vooral mee door moet gaan en wat je anders gaat doen.

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.