Leren in een prettige omgeving

Op de thuisverdieping van HVX vind je geen saaie lokalen meer. Ontdek de study room, explore room, library, studio, the office,  earth lab, bistro, plaza en central park. Allemaal net even anders dan je gewend bent, maar een hele fijne werkomgeving. Je leert vaak met een iPad, maar leest ook nog boeken en maakt sommen in je wiskundeschrift. Zelf ervaren? Kom dan kijken tijdens de open dag!

Niet alleen, maar samen

Bij HVX werk je samen met leerlingen uit drie verschillende leerjaren en van verschillende niveaus. Het voordeel? Je komt zo makkelijker iemand tegen met dezelfde interesses als jij. Als je samen een project of quest doet, leer je met én van elkaar.

 

Geef je eigenwaarde een boost

We weten het allemaal: een goed diploma helpt je bij de volgende stap in je leven. Wist je dat een goed beeld hebben van jezelf en van wat je kunt, dat ook doet? Bij HVX is dat dus net zo belangrijk. Je mag bij ons zijn wie je bent. We bouwen aan jouw eigenwaarde en geloof ons: dat voelt goed. Daarbij maken we geen verschil tussen niveaus en werken we allemaal samen; iedereen is gelijkwaardig. Dat helpt je in je latere (werk)leven. Ook hebben we een actieve GSA* en veel mogelijkheden voor ondersteuning, als je dat nodig hebt.

(* Gender and Sexuality Alliance)

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.