Laat zien wat je leert

Bij HVX laat je continu zien wat je leert. Hoe? Nou, dat kan op wel 40 verschillende manieren. Een verslag, tutorial, toespraak, website, tijdlijn, lied, schilderij, onderzoek, infographic… jij kiest. Dat is eens wat anders dan een schriftelijke toets! Je laat dan niet alleen zien wat je gedaan hebt, maar vertelt ook hoe dat gegaan is. Dat noemen we reflecteren. En daar leer je van.

Het diploma dat bij je ambitie past

Met HVX haal je gewoon een normaal diploma: vwo, havo, mavo of kader. Welke het wordt, hangt af van jouw ambitie en hoe je daarmee aan de slag gaat. Twee keer per jaar ga je daarover in gesprek met je ouders en je coach. Dat noemen we het ‘ambitiegesprek’. De inzet is het advies van de basisschool, maar het kan uiteindelijk best nog veranderen. Dat hangt dus af van jouw ambitie.

Verdien badges!

Jouw leerroute staat uitgestippeld op een mooie plattegrond. Heb jij als doel om een goede wereldontdekker te zijn en wil je alles weten over vulkanen en aardbevingen? Dan verdien je een badge als je dat hebt bereikt. Deze badge opent het volgende level: je kunt dan een vervolgstap zetten. Deze schildjes laten jou op de plattegrond zien wat je al hebt bereikt en waar je staat.

Samen morgen maken.
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris
logo stichting IRIS
Herbert Vissers College is
onderdeel van Stichting Iris

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.