Nieuws

Drietal HVC'ers wint regionale voorronde EUSO

Drietal HVC'ers wint regionale voorronde EUSO

Op donderdag 21 november vonden de regionale voorrondes plaats voor de EUSO. Emma Franken, Stan Deutekom en Cathelijne Boer (allen 5-vwo Herbert Visserscollege) wonnen de editie van 2019 in Leiden. Voor alle anderen eindigen zij in het klassement voor scheikunde en natuurkunde. Hiermee waren zij ook de sterksten in het algemene klassement van zeventien teams. Op 24 en 25 januari treffen zij andere regionale winnaars in Maastricht. De inzet van die nationale wedstrijd is uitzending naar Tjechië voorjaar 2020.

Kom je ook naar onze open dag op 24 januari?

Op 24 januari van 16.00 tot 21.00 uur is iedereen van harte welkom om kennis te maken met alles wat onze school te bieden heeft: onze collega's en veel leerlingen van vmbo, mavo, havo, vwo en HVX staan klaar om van alles te laten zien en vragen te beantwoorden. 

Ook in januari en februari: informatie-avonden over al onze opleidingen, super-8-dag voor alle basisscholen en meeloopmiddagen bij HVX.

Elk jaar op reis

Elk jaar kun je meedoen aan meerdaagse excursies in binnen- en buitenland, o.a. naar Engeland en Rome.

Cambridge Course

Word extra goed in Engels: doe de Cambridge Course en behaal het internationaal erkende CAE-certificaat van Cambridge University.

Veel te kiezen

Zowel in de onderbouw als in de bovenbouw kun je kiezen uit een opmerkelijk breed vakkenpakket en zo de opleiding samenstellen die bij jou past.

Kleinschalig

Ons vwo is kleinschalig met veel persoonlijke aandacht.